Skip links

SummerCourt 2023: solliciteer nu!

Klik hier om te solliciteren!

De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie openen deze zomer opnieuw hun deuren. SummerCourt is hét jaarlijks evenement waarin de Rechtspraak, het Openbaar Ministerie en SSR maatschappelijk betrokken rechtenstudenten kennis laten maken met de rechterlijke organisatie.

Wil jij het werk van de officier van justitie en de rechter, in samenwerking met (keten)partners, ervaren? Dan is dit je kans. Volg de lijnen van het recht en zie waar deze allemaal naartoe leiden.

Wanneer
Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juli 2023

Waar
In één van de drie regio’s van jouw voorkeur. Bij je sollicitatie kun je aangeven welke locaties jouw voorkeur heeft.

Voor wie
Universitaire studenten Nederlands Recht in het laatste jaar van hun bachelor of in de masterfase. We zoeken studenten met uiteenlopende achtergronden en een brede maatschappelijke blik. Of je nu gespecialiseerd/geïnteresseerd ben in strafrecht, civiel recht, bestuursrecht, fiscaal recht of jeugdrecht, iedereen is welkom!

Iets voor jou? Wil jij ook één van de 82 gewilde plekken in het team van SummerCourt 2023 bemachtigen? Grijp dan nu je kans! Solliciteren is mogelijk van maandag 13 maart 2023 tot en met maandag 10 april 2023.

De selectiegesprekken vinden plaats in de weken van 24 april tot en met 12 mei 2023. Ben je definitief geselecteerd, dan word je op 20 juni 2023 verwacht bij de landelijke aftrap, genaamd SpringCourt, in Utrecht.

Kijk voor meer informatie op www.summercourt.nl

Ben jij erbij? Solliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature vóór 11 april 2023.

Klik hier om te solliciteren!

Join the Discussion