Skip links

Werving & Selectie

Werving en Selectie

Wat zijn de ingrediënten die je nodig hebt om deel te mogen nemen aan SummerCourt?

Heb jij je propedeuse in Nederlands Recht behaald, zit je in de laatste fase van je bachelor of in je masterfase (voor 1 juni minimaal 150 ects binnen)? Vinden we in jouw CV een aantal interessante maatschappelijke ervaringen waaruit wij kunnen opmaken dat jij naast studiegerelateerde activiteiten met twee benen midden in de maatschappij staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om één van de gewilde plekken bij SummerCourt te bemachtigen doorloop je een speciale selectieprocedure. Om te kunnen beoordelen of je een geschikte kandidaat bent hebben we nodig:

  • Een recente (en complete) cijferlijst waarop je ects vermeld staan
  • Een persoonlijke motivatie; waarom ben jij de ideale kandidaat en wat moeten we weten over jou?

Daarnaast vragen wij jou om de Belbintest te doen, zodat zowel jij als wij meer inzicht in jouw teamrol krijgen. Nadat de inschrijfdatum is verstreken verzamelen we alle motivatiebrieven en maken we een selectie van de meest originele en aansprekende motivaties. Zit jouw motivatie daar tussen? Dan word jouw sollicitatie voorgedragen richting de lokale selectiecommissie. Op basis van jouw motivatiebrief, CV en Belbinteamrol(len) wordt door hen de selectie gemaakt voor het sollicitatiegesprek. De sollicitatiegesprekken worden over het algemeen als best pittig ervaren, dus een goede voorbereiding is het halve werk!

Nadat alle sollicitatiegesprekken hebben plaatsgevonden worden er 8 personen per regio (in totaal dus 80 personen) geselecteerd om deel te mogen nemen aan SummerCourt.

We hopen je bij de volgende SummerCourt te zien!

Contactpersoon

M. (Merel) Molenaar

Adviseur Campus Recruitment