Skip links

Podcast serie SSR Meestervertellers

SSR is jarig en wie jarig is, trakteert! Voor de Meimaand-Thuisleermaand presenteert SSR extra afleveringen van de podcast serie SSR Meestervertellers. In deze afleveringen gaan experts nader in op de maatschappelijke en juridische gevolgen van de coronacrisis en de daarbij behorende maatregelen.

  • Prof. dr. Marco Loos (hoogleraar privaatrecht UvA): rechten en plichten van (reis)organisaties en klanten.
  • Professoren Jon Schilder (hoogleraar staats-en bestuursrecht VU) en Jan Brouwer (hoogleraar rechtswetenschap RUG): noodbevoegdheden van burgemeesters.
  • Kjell Noordzij (promovendus sociologie Erasmus Universiteit): promotieonderzoek naar het verband tussen opleidingsniveau en de mate van vertrouwen in institutionele en politieke professionals.
  • Prof. dr. Benjamin van Rooij (hoogleraar law and society UvA): internationaal onderzoek naar de naleving van de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
  • Brigit Toebes (hoogleraar gezondheidsrecht in internationaal perspectief): onderzoek naar regulering van ongezond gedrag als preventie voor chronische ziekten.

De podcasts worden gedurende de Meimaand online gezet op de podcast-pagina van de SSR-website, maar zijn natuurlijk ook te beluisteren via je podcast app, Spotify of iTunes (SSR Meestervertellers).

Veel luisterplezier!

Ga naar Podcasts

Join the Discussion