Skip links

SpringCourt 1 juli 2022

Op 1 juli 2022 vond SpringCourt, het kick-off evenement van SummerCourt, eindelijk weer op locatie plaats. En wat voor een locatie: de voormalig penitentiaire inrichting De Lik.

Na de opening door kinderrechter Lisa Pieters en landelijk hoofdadvocaat Mariëtte Bode (beide lid van de Raad van Advies SummerCourt), volgden tachtig enthousiaste SummerCourt-deelnemers (magistralenten) interessante workshops over integriteit, de wisselwerking tussen media, maatschappij en rechtspraak en het rio- en oio-assessment en namen deel aan het interactieve Sporenspel van het Nederlands Forensisch Instituut.

Na afloop was er een netwerkborrel op de luchtplaats waar de magistralenten kennismaakten met elkaar, de organisatie en diverse Rechtspraak-, OM- en SSR-collega’s die de moeite hadden genomen om naar Utrecht af te reizen om met de studenten over hun functie en de organisaties te praten.

Het was een zeer geslaagd evenement. De organisatie dankt alle docenten en collega’s die SpringCourt mede tot een succes hebben gemaakt en wenst alle magistralenten een fantastische SummerCourt-week (4 t/m 8 juli 2022).

Join the Discussion