Skip links

SummerCourt 2021 is online

SummerCourt is hét jaarlijkse evenement waarin De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie maatschappelijk betrokken rechtenstudenten kennis laten maken met de rechterlijke organisatie. Normaal gesproken openen de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie hun deuren, maar gezien de coronamaatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Zodoende vindt SummerCourt 2021 online plaats.

Hoe ziet Summercourt 2021 er uit

SummerCourt 2021 bestaat uit een serie van vier interessante, inhoudelijke workshops: twee workshops die gerelateerd zijn aan het Openbaar Ministerie en twee workshops die te maken hebben met de RIO-opleiding van de Rechtspraak. Daarnaast is er een plenaire workshop over het RIO- en OIO-assessment. Op de laatste SummerCourt-dag neem je deel aan een netwerkbijeenkomst in één van de regio’s van jouw voorkeur.

Wanneer is Summercourt 2021

De online workshops worden gegeven op donderdag 2, 9, 23 en 30 september 2021 van 17.45 tot 20.15 uur. Ga naar het programma voor een overzicht en een beschrijving van de workshops.

Voor wie is Summercourt 2021?

Summercourt is voor universitaire rechtenstudenten Nederlands Recht in het laatste jaar van hun bachelor of in de masterfase met minimaal 150 ects. We zoeken studenten met uiteenlopende achtergronden en een brede
maatschappelijk blik. Voldoe je aan deze eisen? Meld je dan aan voor Summercourt 2021.

Join the Discussion