Skip links

Video Summercourt 2009

Samen met de Rechtspraak heeft het OM begin juli 2009 voor het eerst het SummerCourt georganiseerd. Tijdens deze week kregen 20 bachelor rechtenstudenten de gelegenheid binnenshuis kennis te maken met het werk van rechters en officieren van justitie.

Dit jaar zijn de 20 toptalenten geselecteerd uit een groep van 200 rechtenstudenten die zich voor de SummerCourt 2009 hadden aangemeld. De studenten zijn van s ochtends vroeg tot s avonds laat ondergedompeld in de wereld van de rechterlijke macht.

In deze video is een impressie te zien van wat de deelnemers tijdens SummerCourt allemaal hebben beleefd: onder andere vonnissen schrijven, pleiten, requireren, speeddaten met professionals en discussiëren tijdens het mini-symposium.

Youtube video

 

Join the Discussion