Skip links

Voorbereidingen begonnen Summercourt 2020

De voorbereidingen voor SummerCourt 2020 zijn in volle gang. De SummerCourt-week is van 29 juni t/m 3 juli of 6 t/m 10 juli 2020.

Ben jij een 3e / 4e jaars wo rechtenstudent en heb jij voor 1 juni 2020 minimaal 150 ects binnen? Dan kun jij je aanmelden voor Summercourt. De wervingsperiode is van 16 maart t/m 12 april 2020. Ga naar de pagina Werving en selectie voor meer informatie over de procedure. Tijdens de wervingsperiode staat op onze aanmeldpagina een verwijzing naar ons aanmeldformulier.

SpringCourt is de kick-off voor SummerCourt en dan komen alle geselecteerde deelnemers bij elkaar. Die middag zal informatie worden verstrekt over nieuwe opleidingen, de mogelijkheden na SummerCourt en over het programma van SummerCourt. SpringCourt zal plaats vinden op donderdagmiddag 18 juni in Utrecht.

Join the Discussion